Underbara planer för lite motivation

Hej på er!


Under dessa isolerade tider där vi verkligen går på tårna för att inte bli smittade med något nu de sista 2 veckorna innan pappa äntligen ska få komma till Uppsala och få sin transplantation är motivationen verkligen på noll. Jag har ju haft min träning som lite terapi och ett sätt att få energi och motivation men tyvärr har jag en fot som krånglar så promenader och löpträning har helt plockats bort och att träffa vänner och hitta på saker är också uteslutet. Det blir mycket dötid i soffan med datorn och även fast jag har mycket som skulle behöva göras så har jag ingen motivation till något. Jag försöker hitta nya sätt att aktivera mig och få tillbaka någon form av motivation men just nu är det svårt.

En liten (eller ganska superkul) sak jag & Emil nu har inplanerad under nästa vecka har dock gett mig ett ljus i vardagen och något att se fram emot. Nämligen en middag tillsammans med @lillystromqvist och hennes Isac. Hur kul är inte det att vi äntligen efter så lång tid ska få ses och ha en riktig middag tillsammans?! Dessa kvällar är något jag alltid älskat att få planera, styra upp och slutligen få spendera med mina favoriter.

Så har spenderat denna kväll med att sitta och leta inspiration inför både kvällens meny men också massa dukningar. Köpte under förra veckan ett helt nytt sett med porslin som jag verkligen ser fram emot att få använda och vad passar då inte bättre än att bjuda hem vårt favorit par på middag?

Vi brukade ju ha middag tillsammans med jämna mellanrum men efter att pappa blev sjuk och jag varit i Dalarna mer eller mindre på heltid sen december så har vi äntligen fått in en helg där alla är lediga och kan vara med. Så vi tvekar inte på att planera upp en riktig myshelg där vi kan få ta igen allt vi missat och bara få umgås och tanka energi hos varandra igen.

Bilder lånade från Pinterest

Kram Linnea

Gillar