Vad blir mitt nästa projekt?

Hej på er!

Idag tog jag och Rasmus en tur ut till Barkarby och IKEA. Jag känner en så stor inspiration och motivation till att göra något nytt här hemma. Det har varit helt fantastiskt att få ha hela förra veckan till att bara få kläcka ur sig idéer och inlägg. Jag behöver något att fokusera på nu när jag bara går hemma och väntar, julpyntet ser jag enormt fram emot men det är ett tag kvar innan det ska upp. Så jag känner att jag behöver något annat projekt jag kan pyssla med tills det är dags för att ta fram julen.

Vi har varit lite inne på att bygga en köksö för att få mer bänkyta i köket, och bordet vi har där nu använder vi aldrig. Så tankarna går om vi ska flytta in matbordet i vardagsrummet och bygga upp en köksö i köket istället.

Samtidigt är jag lite sugen på att måla om. Tankarna går konstant på vilka olika sätt man kan möblera om här hemma, jag hade tänkt flytta om lite idag när jag ändå har bärhjälp. Men jag tänker att jag får avvakta med det tills imorgon. Det är köket och vardagsrummet som ska få lite nytt. Det är dock bara en tanke som slog mig under gårdagens middag så vi får se helt enkelt hur det blir.

Det är alltså dessa två ytor som jag ska pyssla med imorgon

Kram Linnea

Gillar