Vad jag tyckte om filmen "IT"

Hej på er! ♡

Vi var ju som sagt på bio igår och såg filmer "IT" eller "Det" som den heter översatt. Jag måste ändå säga att jag var lite nervös innan, hehe. Man hade ju hört en hel del om den. Vissa var skiträdda efteråt och andra tyckte att det inte alls var så farligt. Jag har ju alltid varit en som älskat skräckfilmer och ett tag var det den enda genre jag såg. Dock på senaste tiden har jag valt bort det mer och mer och tycker inte alls om det, har blivit lättskrämd på senaste tiden eller något haha. Nej men åter till den här filmen som jag faktisk tog mig igenom.

Jag tyckte den var sjukt bra! Det fanns en story genom hela filmen som var intressant att följa. Många gånger så är det för mycket fokus på att det ska var "läskigt" så själva storyn inte kommer fram. Den här filmen var verkligen inte så, den va sjukt läskig men absolut inte för mycket. Man kunde räkna ut mycket när det skulle poppa upp läskiga scener så för mig som gärna vill blunda just då (haha) var det skönt. Det hjälpte lite att tänka på att Bill Skarsgård var clownen också hihi.

Men en sjukt bra skräckfilm med en intressant och bra story. Tycker verkligen ni som funderar på att se den ska göra det. Dock måste jag säga att jag blev sjukt besviken på en sak i filmen, men det kommer ni räkna ut vad jag menar när ni sett den. Och är man som mig, rädd för utklädda. Tänk på att det är Bill Skarsgård som är clownen ;) haha.

♡♡♡

Fruktansvärt att komma in i salongen och mötas av den där, haha. Men kul ändå att de gjorde något kopplat till filmen sådär. Man kom i stämning redan till reklamen liksom ;)

Kram Linnea

Gillar