Vad rätt tankesätt kan göra

Hej på er!

Min inställning till den här veckan (positiv och glad) har hållt i sig hela veckan. Jag började veckan med så bra energi och riktigt glad att vara frisk och tillbaka till jobbet. Hade även en tanke att all negativitet inte skulle få fäste på mig. Trots om jag möts av negativa människor under min dag så vill jag bara låta det rinna av mig och hitta mitt egna tankemönster. Jag har verkligen kört stenhårt på detta den här veckan och jag har haft så mycket energi! Allt har verkligen känts så enkelt. Även nya utmaningar som jag stött på under veckans gång har glidit på superbra tack vare rätt inställning.

Att inte ens börja tänka på det där negativa eller "klagande" sättet utan att bara göra det slutar alltid med att man känner sig stolt och klättrar upp ytterligare ett steg i trappan inom sig. Jag tror ju på att inte tänka så mycket innan, dyker det upp något så gör det bara! Börjar man fundera på det kommer det inte rulla på lika smidigt och det kommer bara dra onödig energi.

Jag har även klarat mitt mål att plugga varje dag efter jobbet (förutom igår när kvällsmöte stod på schemat, men det känns okej). Och det glädjer mig så otroligt mycket att jag ser så stora resultat och förändringar så nu ska jag göra allt för att fortsätta jobba in detta tänk och inte falla tillbaka. För det är så lätt att man hamnar i gamla banor och det är ju faktiskt (tyvärr) lättare att tänka negativt än positivt.

Nu ska jag jobba på sista dagarna innan helg och en riktigt efterlängtad helg väntar med ett besök hos mina föräldrar.

Kram Linnea

Gillar