Vägen tillbaka

Hej på er!

Rehabiliteringen går framåt och jag har fått börja med några övningar för benen nu. Känns så sjukt att göra dessa enkla saker när det jag egentligen vill är att hoppa på samma benpass jag körde innan jag skadade knät. Men men en långsam men säker väg tillbaka. Och i vår hoppas jag på att kunna starta upp med ett riktigt träningsprogram för ben, det är mitt mål iallafall.

Som en del i rehabiliteringen ska jag ta längre promenader med Stella, innan har jag fått stappla runt huset. Så det är riktigt skönt, en sån promenad som innan var en vardaglig sak är nu ett riktigt glädjebesked. Så efter jag var hos sjukgymnasten imorse stoppade jag in Stella i bilen och åkte iväg och tog en promenad i ett grönområde här på Lidingö. Herregud vad jag njöt av att bara få gå, utan kryckor och rädsla att få ont. Jag gjorde det och visste att det gav träning till knät. Så underbart!

Nu går vi in på de sista dagarna här i Stockholm innan vi åker upp till Dalarna för att fira jul. Jag åker redan på söndag och Emil kommer efter några dagar senare. Längtar efter att få testa bilen på en långkörning också, nu har jag bara kört runt här på ön och kan ju säga att det blivit några extra turer mot vad jag kanske hade behövt haha.

Julen firas i år i Dalarna och nyår i Östersund hos Emils familj, så det innebär också att det är mina sista veckor innan jag får börja jobba igen.

Kram Linnea

Gillar