Vår helg

Hej på er!

Kan börja med att säga att våran helg blev helt fantastisk! Tanken var ju att "göra om" våran förlovningshelg eftersom den inte blev som vi tänkt oss. Allt var fullbokat och vi fick bara anpassa oss hela helgen. Men denna gång hade jag mailat och dubbelkollat allt god tid innan och verkligen sett till att allt blev som det skulle. Och det blev så bra.

Vi anlände till Linköping strax efter 13 på lördagen och eftersom vi inte hade incheckning förens 15 så passade vi på att provköra en bil vi kikat på som nästa bil. När vi var klara där så åkte vi tillbaka för incheckning och blev så bra bemötta och välkomna, jag som fick hoppa på kryckor hela helgen är väldigt tacksam över att allt gick så smidigt. De hjälpte oss med att boka taxi till restaurangen och allt flöt verkligen på så bra.

Emil hade bokat bord på en italiensk restaurang och eftersom vi hade spa-tid 19-21 fick det bli en tidig middag. Supergod mat och ett väldigt trevligt ställe så det kändes skönt att börja hela helgen där. Vi beställde in en förrätt att dela på och sedan en varsin pasta.

Sen var det dags för spa och för en gångs skull kändes det bra att det var så lite folk som fick vistas där samtidigt. Man behövde aldrig vänta på något eller sitta och trängas med massa andra i poolerna. Helt perfekt!

Vi avslutade lördagen med att bara sitta i baren på hotellet med ett glas vin var och prata. Jag och Emil går ju aldrig ut bara vi två såhär så det var väldigt skönt att bara sitta vi två och umgås såhär. En lugn och perfekt dag utan massa besvikelser haha.

Söndagen åkte vi in till stan och shoppade lite. Tog en fika och bara gick och tittade. Det blir ju en del pauser för min del men när vi inte hade några tider att passa så kunde vi ta det lugnt och bara njuta av tiden. Stella som fått vara med Rasmus och Marcus lördag-söndag fick vi massa bilder på också under hela helgen. Första gången hon sover borta från oss om det inte är hos mamma då. Så det var kul att få lite uppdateringar va dom hittade på där hemma.

Kram Linnea

Gillar