Vår resa till Riga

Hej på er! ♡

Tänkte publicera detta inlägg igår egentligen direkt efter vi kommit hem från kryssningen. Men allt blev så stressigt fram tills vi kom fram till Borlänge på eftermiddagen men kände inte att jag ville sätta mig med detta då. Så en dag sent kommer här inlägget om vår resa till Riga.

Vi åkte tisdag kväll runt 17-tiden från Stockholm och skulle komma fram till Riga 10.00 dagen efter. Väl framme i Riga hade vi ungefär 5 timmar. Så vi började med att promenera mot gamla stan och gick runt bland alla fina byggnader och kikade runt lite innan vi slog oss ned på en uteservering.

Vi bestämde oss för att äta lunch på en restaurang som var 1500-tals inspirerad som vi hade fått tips om. När vi väl kom ner där var det verkligen en sån sjuk upplevelse. Alla ljuskällor bestod av levande ljus och inredningen var verkligen så klockren och passande i hela miljön. Även maten var 100% anpassad efter temat så hela vistelsen blev en sån upplevelse på alla sätt.

Efter lunchen var det inte jättemycket tid kvar tyvärr så vi gick förbi ett café och beställde varsin iskaffe och promenerade längs gatorna tillbaka mot båten. Och måste säga att Riga var så mycket vackrare än jag trodde.

Vi hade lite extra bråttom tillbaka till båten då vi behövde boka bord inför kvällens middag och behövde göra det innan klockan 16. Lyckligt nog fick vi även ett bord (med bästa platserna hihi) och fick även så njuta av en middag.

Kram Linnea

Gillar