Varför jag varit borta

Hej på er! ♡

Gud det var så längesen nu. Tror jag nästan varit borta i 3 månader, trodde faktiskt det var längre haha. Men att driva en blogg där man vill lägga upp inlägg som man faktiskt har en tanke bakom och som jag kan känna att jag är nöjd över. Det är verkligen inte lätt när man är sjukskriven på 100% och inte gör mycket under vardagen. Bloggen blev bara ett stressmoment när jag inte kände att jag hade något bra att skriva om, det blev bara samma saker varje dag.

Nu under sommaren har jag verkligen känt en förbättring hos mig själv och jag har kommit tillbaka till mitt gamla liv mer och mer. Jag måste faktiskt säga att jag är stolt över mig själv och dom framstegen jag gjort under de senaste månaderna. Saker som att åka själv någonstans, gå i en affär, prata i telefon, umgås med folk, det är inte ett problem längre. Självklart har jag de dagar som fortfarande inte är helt 100 men dom dagarna kommer så sällan nu att det inte stör mig.

Mitt senaste läkarbesök kom vi fram till att jag nu den 13 augusti kommer gå ner i sjukskrivning och faktiskt börja jobba igen! Asså det är så sjukt egentligen. För några månader sen kunde jag inte ens träffa en människa utanför familjen utan att tycka det var jobbigt. Nu ska jag börja jobba lite igen och jag ser verkligen fram emot det! Och det här med bloggen har också kommit tillbaka nu när jag känner att jag fått ett liv igen, haha. Nu har jag något att skriva om och jag behöver inte känna en stor stress över det.

♡♡♡

Kram Linnea

Gillar