Veckan som gått #1

Första veckan på ett nytt år, woho! Tycker dock det känns som att det gått iallafall 2 veckor sen nyår, men tydligen inte hihi.

Jag började iallafall året med en middag tillsammans med Ida och Sofie. Världens mysigaste människor. Vi hade en superbra kväll tillsammans på pinchos.

♡♡♡

♡♡♡

Veckans höjdpunkt

Träffade Sofie väldigt mycket under den veckan. Blir väldigt intensivt när jag väl är hemma och vill passa på och ses så mycket vi kan. Så måste säga att veckans höjdpunkt den här veckan har varit att få tillbringa så mycket tid tillsammans med henne.

Veckans bästa köp

Absolut skorna jag köpte i Gävle! Längtar så tills nästa vecka när vi ska iväg jag och Sofie på massa skoj och jag äntligen får ett bra tillfälle att använda dem!

♡♡♡

♡♡♡

Veckans roligaste

Måste vara när jag och Sofie var påväg till Gävle för att träffa Lisa och vi blev träffade av något med bilen. Har absolut ingen aning om vad det var som kom flygande men båda två bara skrek rakt ut som två små barn haha. Att första instinkten var att kura ihop sig och skrika känns så barnsligt haha men det var så det blev och vi skrattade så mycket åt våra reaktioner.

Veckans tankeställare

Jag har alltid varit en person som bryr mig om andra i första hand och vill att alla andra ska ha det bra innan jag har det bra. Bra visst, men det slutar alltid med att jag glömmer va mig själv och låter andra köra över mig. Jag ska verkligen det här året jobba med att ta mig själv mer i första hand och se till att jag mår bra innan jag kan hjälpa andra!

♡♡♡

Åkte ju som sagt till Gävle i veckan också. Verkligen något jag kommer göra om! Så sjukt kul att åka iväg med en tjejkompis på en liten roadtrip och göra massa roliga saker.


Kram Linnea

Gillar