Veckan som gått #10

Veckodagarna flyter verkligen ihop nu när jag bara är hemma om dagarna och inte har några speciella "vardagar" och "helgdagar" så kan verkligen inte säga att jag har koll på dagarna, haha. Får alltid fråga E vad det är för dag eller lov att kolla på mobilen. Men den här veckan har faktiskt inte varit så händelserik mer än att Sofie kom ner på torsdagen och vi hade lite fredagsmys och bara var hemma.

♡♡♡

Sen tog vi tåget till Dalarna tillsammans igår, och det går nästan åt en hel dag varje gång att åka sådär. Så även lördagen blev en mysdag med mello finalen hemma i Dalarna med familjen. Men måste säga att det var väldigt jobbigt att lämna E den här gången, känner verkligen att jag bara vill åka tillbaka till honom och vara med han varje dag hela tiden, hihi. Finns inget bättre än att ha någon man älskar så mycket och få bo och dela allt med den ♡

♡♡♡

Veckans höjdpunkt
Måste säga att bara få bo tillsammans med E är min höjdpunkt varje dag.

Veckans bästa köp
Vet faktiskt inte om jag köpt något speciellt den här veckan. Får bli födelsedagspresenten till mamma då, en ljuslykta.

Veckans mående
Den här kan jag glatt säga att jag mått riktigt bra. Och bättre för varje dag som går. Som jag mår just nu har jag inte mått på sååå länge. Känner mig helt lugn i kroppen med noll stress och ingen ångest. Riktigt skönt!

♡♡♡

Kram Linnea

Gillar