veckan som gått #4

Börjar alltid de här inläggen med att tänka tillbaka vad som hänt den här veckan, och nästan varje gång blir det att jag kommer på "aa juste jag tog körkort", fast nej det var ju förra veckan. Haha alltså förstår ni hur jag menar? Det känns som det var längre tillbaka som det hände.

♡♡♡


Den här veckan höjdpunkt kan jag faktiskt inte bestämma mig för vilken det är. Såklart har jag tänkte att det ska vara körkortet men igår möttes vi av väldigt roliga nyheter angående en annan sak. Men eftersom jag inte berättat vad det är än så kan jag spara det till ett annat inlägg. Så veckans höjdpunkt den här veckan blir körkortet ändå. Det är ju ändå en stor grej som jag längtat efter ett bra tag och äntligen har jag fått den friheten.

Är otroligt stolt över mig själv som klarade allt på första försöket och att jag plugga mer än vad jag någonsin gjort inför något tror jag, haha. Känner jag mig själv rätt så tänker jag alltid "det går bra" "det ordnar sig" men inför det här gav jag mig inte förens jag hade alla rätt flera gånger om på alla proven.

♡♡♡

Skulle kunna ha så många fler höjdpunkter den här veckan. Fick ju även håret fixat igen vilket känns såååå skönt. Känner mig inte hel utan det längre. Det har blivit en sån vanesak så det är en del av mig nu och det känns så tomt att inte ha de där 50 centimetrarna extra hår. Får sätta det som en extra höjdpunkt den här veckan.

♡♡♡

Nästa vecka fyller E år så vi tänkte boka bord nere på favorit restaurangen Pier16 då även mamma och pappa kommer ner. Annars är planerna för nästa vecka ganska få, vi får se vad vi hittar på.

♡♡♡

Kram Linnea

Gillar