Veckan som gått #3

Började faktiskt den här veckan i Stockholm och en förmiddag med Stina i stan. Förvånad själv att jag lyckades komma upp och komma in till stan innan lunch, riktigt stolt hihi. Sen kom Sofie ner med tåget efter lunch så mötte upp henne och sen blev det bara en lugn kväll hemma.

♡♡♡

♡♡♡

Tycker vi hann med mycket de dagar vi var tillsammans i Stockholm. Blev dock en hel del mat och fika haha, men det är alltid så mysigt att bara sitta ner med en kaffe och prata lite. Mår alltid så bra av att få vara med Sofie bara så egentligen behöver vi inte göra något speciellt för att ha kul, en fika räcker.

♡♡♡

Blev en fika med Lisa också när Sofie skulle iväg på en annan sak

Veckans höjdpunkt

Absolut att jag fått tillbringa så mycket tid med Sofie i Stockholm. Och att samtidigt få vara med när det händer bra saker för henne gör mig så sjukt glad! Att få se henne glad gör mig gladare än något ♡

Veckans bästa köp

Inget materiellt men Ted bion var riktigt bra, så det får bli veckans bästa köp!

Har verkligen haft en bra vecka och känner att jag gjort mer bara den här veckan än jag gjort på en hel månad. Känns som jag börjar komma på fötter igen även om jag vet att jag inte är helt 100, men det är en bra början och bara av att se att det går åt rätt håll glädjer mig!

♡♡♡

Kram Linnea

Gillar