Veckan som gått #38

Hela den här veckan har typ gått ut på att få klart och snyggt i lägenheten igen. Sen eftersom vi tagit hem Stella igen har mycket kretsat kring henne och få henne att bli så bekväm som möjligt igen. Vilket faktiskt har gått superbra! Vi var ju väldigt oroliga just för att hon och Vira inte gått ihop alls nu på slutet, men nu leker de igen och har inga problem med varandra. Så fruktansvärt skönt!! Vi fick en break i allt lite igår när vi kom på att vi hade biljetter till fotboll i Uppsala, hihi.

♡♡♡

Veckan bästa köp
Måste jag faktiskt säga min nya jacka. Letat efter en snygg dunjacka till hösten och på sista stället vi var hittade jag en som var helt perfekt! Blev en gråaktig peak.

Veckans höjdpunkt
Antingen att vi kan ha båda djuren och det funkar igen, eller att vi fått klart sovrummet haha. Nej men att se att Vira och Stella leker och är sams måste vara höjdpunkten

Veckans mående
Har varit sjukt upp och ner, eftersom jag går hos psykologen och vi har börjat gå mer djupt på allt så kan jag inte säga att man mår speciellt bra efter mötena. Men det har gått rätt bra ändå, har världens finaste pojkvän och att ha en hund hemma när man inte mår speciellt bra är verkligen ett stort stöd.

♡♡♡

Blev ju en del promenader under veckan, och det är alltid uppskattat nu under hösten. Så himla mysigt! Och att få ha den första lediga helgen med hela familjen var verkligen efterlängtat.

♡♡♡

Kram Linnea

Gillar