Veckan som gått #6

Det känns som att man bara går och räknar ner dagarna/veckorna tills vi ska hämta hem Stella. Det är liksom höjdpunkten just nu, så känns så otroligt skönt att det här är sista veckan nu! Ser verkligen framemot att få visa er henne också. Världens finaste lilla valp.

♡♡♡

Känner att mitt bloggande tappade lite nu i helgen, vilket jag verkligen är sjukt ledsen över. Redan under lördagen började jag må dåligt och sen har det suttit i fram tills nu. Så orken att fota osv fanns inte, vilken fanns men ni vet när man verkligen känner att man inte orkar då blir det liksom inte kul heller. Så fokusen just nu ligger på att bli frisk så jag kan börja jobba på onsdag igen.

♡♡♡

Höjdpunkten den här veckan lär vara allt fix för valpen. Vi har köpt lite kläder, leksaker, filt osv. Och jag är ju en sån som älskar att fixa, helst jättelångt i förväg inför något. Blir så taggad av det så jag har verkligen njutit av att springa på djuraffärer och kollat på saker haha.

Sen var det ju väldigt skönt ändå att inte vår kryssning blev av. Vi får tänka att allt händer av en anledning. Självklart var det tråkigt att det inte blev av men eftersom jag blev sjuk så var det skönt att vi inte var där och att jag skulle bli dålig under resan så det blev förstört på grund av det istället. Vi hade ju trots att jag var sjuk en riktigt mysig helg i Dalarna.

♡♡♡

Höll nästan på att glömma! Höjdpunkten måste ju vara att jag körde själv första gången! Den känslan var så sjukt skön. Att få sitta där och på riktigt känna att man klarat körkortet och kan ta sig iväg själv.

♡♡♡

Hämtade i samband med körningen upp Sofie för att åka in till stan och fika. Det blev lite stressigt eftersom hon började jobba 16.00 och vi var inne i stan 15.30, men hon kommer hit i helgen så vi kände ändå att vi ses snart och huvudsaken var att vi hann ses en snabbis. Det är hemskt när man flyttar till en ny stad som faktiskt ligger en bit bort, vill bara dra med mig henne hit och flytta in henne i lägenheten bredvid oss.

♡♡

Kram Linnea

Gillar