Veckan som gått #6

Jag började den här veckan med att vara sjuk, så var hemma måndag, tisdag och bara tog det lugnt. Skönt att jag för en gångs skull lyssnade på min kropp och inte bara körde på. Sen körde jag på med jobb onsdag-fredag så blev inte så mycket mer de dagarna. Dock på fredag kväll hämtade jag upp Sofie som kom hit från Borlänge, bästa! (Tror jag valt en höjdpunkt hehe)

♡♡♡

Vi som aldrig brukar ha speciellt mycket planer för helgerna när vi är hemma i Stockholm fick faktiskt en del gjort. I lördags åkte jag och Sofie in till stan en sväng och sen gick vi även till Torsvik och tog lite bilder. Direkt efter det åkte vi hem och mötte E och hans kompis så gick vi till Gradi och åt. Världens godaste pizza!! Det är verkligen the next level av pizza.

Får inte missa att vi gick ner till vattnet sen också, jag och E har varit ner dit några gånger tidigare men aldrig så långt ner som vi var nu. Men det var så himla fint där! Vi kom precis i rätt tid också när solen låg so bäst.

♡♡♡

I söndags åkte vi som planerat till Täby centrum och Sofie, bara Sofie skulle shoppa. Jag hade lovat mig själv att inte köpa något eftersom jag verkligen vill spara nu inför vintern osv. Vem tror ni köpte mest? Alltså det gick inte att hålla sig haha. Gick bra de första 2 affärerna men sen släppte jag på det en gång och då var det ju kört efter det.. Aja var behövliga saker så det får vara accepterat ändå hihi

♡♡♡

Veckans höjdpunkt är helt klart att Sofie kom ner! Älskar att få spendera så mycket tid med henne på samma gång så vi inte behöver åka ifrån varandra efter en snabb fika liksom. Det värsta var dock ändå söndag påväg hem från Täby när vi var tvungna att säga hejdå, usch! Tycker det är mycket värre att säga hejdå till någon som ska åka ifrån mig än när jag är den som åker ifrån.

♡♡♡

Kram Linnea

Gillar