Veckans schema

Måndag

- Träffa Milva ♡ Äntligen!

- Så ovant att vakna upp i ett tomt stort hus, haha. Så fick börja morgonen men att ta ut Stella, ge katten mat, ge mig själv mat och leta efter massa saker jag inte hade med mig för att se ifall det fanns gömt någon gammal schampoflaska osv här.

- Mamma & pappa kommer hem, yay!

Tisdag

- Ska äntligen unna mig lite ny färg i håret och klippa av allt slitet. Är expert på att skjuta upp sånt här men nu har jag en tid bokad.

- Åka hem till Stockholm igen

Onsdag

- Har tid hos veterinären med Stella för hennes 1-års spruta, usch! Hatar att göra sånt med djuren, men det är ju för en bra sak så.

- Brukar alltid ha psykologen den här dagen men den här veckan är det faktiskt inget möte inbokat

Torsdag

- Kanelbullensdag wiho! Nej jag brukar faktiskt inte äta det, är inget stort fan av det. Men det är en kul sak så förhoppningsvis kan jag och E åka in till stan och testa på stans bästa.

Fredag

- Jobb jobb. Bästa dagen på veckan, haha. Är så taggad på att få jobba fredagar hela veckorna så ser verkligen fram emot det.

Lördag

- Äntligen är E ledig igen så vi kan få en riktig helg. Hatar när han måste lägga sig som på en vardag när man bara vill va uppe och kolla film och mysa

Söndag

- Inget planerat då faktiskt. Jo E har lovat mig något extra gott till middag. Eller aa typ pizza eller Thai, vi äter ju aldrig något sånt. Blir nästan alltid rester på söndagar.

♡♡♡

Kram Linnea

Gillar