Veckans... V.18

VECKANS KÄNSLA

- Det har varit blandade känslor. Saknar att jobba och viljan att ha tillbaka en vanlig vardag växer sig allt starkare för varje dag som går. Men en känsla av motivation har ändå funnits där, både till träning, pluggandet och hela jobb delen.

VECKANS BÄSTA

- Pappa har äntligen kommit in till Uppsala och börjat den sista behandlingen innan allt det här är över. En väldig lättnad också att vi inte behöver vara oroliga att smitta ner honom eftersom han är så känslig nu

- Att vi går mot varmare tider. Ljuset, värmen och allt som hör där till. Ser så mycket fram emot att kunna göra saker utomhus igen.

VECKANS BEHÖVER

- En vardag med rutiner! Har gått hemma sen december nu och herregud vad livet blir enformigt. Vill sätta klockan, gå till ett jobb, äta middagar med Emil och ha något som händer om dagarna.

VECKANS KONSTATERANDE

- Att man ska uppskatta det man har och alla små saker man har i livet som kanske inte är så självklara för alla. Det behöver inte vara något stort, det finns massa små saker man inte uppskattar som man borde förens det är borta. Men även varandra, att alla är friska och glada är så mycket mer värt än något annat.


VECKANS GODASTE

- Charkbrickan jag och mamma delade på under helgen är ju svårslagen. Chark är bland det bästa jag vet och något jag hade kunnat äta varje dag. Sen åt vi ju en väldigt god plankstek i helgen också haha men charkbrickan får ta hem priset.

VECKANS LÅT

VECKANS SÄMSTA

- Emil är tillbaka i Stockholm. Vill ha honom här varje dag, varje vaken stund. Saknar honom så fruktansvärt mycket här.

VECKANS BÄSTA BESKED

- Emil kan förhoppningsvis komma ifrån Stockholm och jobba härifrån. Att få ha honom här och på ett sånt avstånd känns så fantastiskt.

VECKANS MEST LIKADE BILD

Kram Linnea

Gillar