Veckans.. V.33

VECKANS BÄSTA

- Vi fick några riktigt fina sommardagar igen. Trodde för ett tag att sommaren var helt borta och hösten började ta form, men vi fick några riktigt fina soliga dagar.

VECKANS BEHÖVER

- Prioritera mig själv mer. Har gått runt med ett ont knä i snart 3 veckor. Idag tog jag faktiskt tag i det och ringde upp min vårdcentral. Fick en akuttid till röntgen direkt. Så att ta hand om sig själv och prioritera hälsan först behöver jag bättre mig på.

VECKANS KONSTATERANDE

- Hösten börjar komma krypandes. Det är så kallt på kvällarna nu så jag har till och med plockat fram vinter pyjamasarna.


VECKANS GODASTE

- Måste ju ändå vara när vi alla samlades nere vid vattnet och grillade i lördags. Allt blir godare när man grillar haha.

VECKANS SÄMSTA

- Helt klart att sommaren på riktigt börjar ta slut. Jag tycker hösten i sig är ganska mysig men samtidigt är det en mörk tid och man blir så mycket segare och tröttare. Riktigt fina höstdagar älskar jag, men alla regniga och sega dagar kan vi skippa.

VECKANS BÄSTA BESKED

- Jag har äntligen fått tid till kirurgen för min fot. Gud det är så mycket med hela högerbenet nu haha. Ska operera foten förhoppningsvis i höst och nu ska jag även in med knät och kolla vad som är fel där.

Kram Linnea

Gillar