Veckans... V34

VECKANS KÄNSLA
- Stress med blandad ångest. Känns som den där glada positiva kullen dalade rätt fort nu efter sommaren. Känner mig mer stressad än vanligt och lever just nu i en vardag jag måste ändra på. Men vägen dit är svår med val som jag inte riktigt vet hur jag ska göra i.

VECKANS BÄSTA
- Jag och E hade våt första dejt på jättelänge. Gick på bio, åt middag i stan och bara gick runt bland Stockholm gator. Mys!

- Grillkvällen hemma hos Johanna och Isac. Den var verkligen en ljusglimt i vardagen och så passande med den positiva energin man fick!

VECKANS BEHÖVER
- En vägledare i livet haha. Nej men lite rätsida på allt hade varit trevligt just nu


VECKANS KONSTATERANDE
- Jag MÅSTE göra en förändring i livet för att få den vardag jag vill. Läste ett så bra citat på instagram i veckan som verkligen träffade mig mitt i prick och det är absolut något jag har i baktanke nu framöver.

VECKANS GODASTE
- Pastan på pane fresco igår, jävlar i min lilla låda vad gott det var! Fast jag skulle nästan säga att köttet och maten hos @johannastromqvist i lördags träffade mig djupt i hjärtat så hade nog gått dit en gång till istället hihi.

VECKANS LÅT

VECKANS SÄMSTA
- Att måendet dalat och jag står och trampar på samma ställe och vet inte riktigt åt vilket håll jag ska gå

VECKANS BÄSTA BESKED
- Att det går så bra för Emil just nu. Han har precis bytt jobb och det glädjer mig att se hur bra han mår, stolt flickvön hihi ♡


VECKANS MEST LIKADE BILD

Kram Linnea

Gillar