Veckans.. V.44

VECKANS BÄSTA

- Nej men att jag fått äran att vara Veckans blogg här på nouw helt klart. Det har varit så kul att få dela med mig av mitt största intresse.

VECKANS BEHÖVER

- Den här veckan har verkligen varit helt fantastisk. Hade behövt ett större hem känner jag, lite mer att få inreda och pyssla med haha.

VECKANS KONSTATERANDE

- Att jag verkligen älskar att göra det jag fått göra denna vecka. Filma små klipp, dela med mig av inredning och få köra på fullt ut och vara kreativ varje dag.


VECKANS INREDNING

- Måste ändå säga två saker här. Pläden i sovrummet som verkligen lyfte hela rummet. Och även bänken i hallen, den gjorde det där lilla extra som saknades.

VECKANS SÄMSTA

- Nej men att mitt knä blivit så mycket sämre. Så hemskt att känna sig begränsad och va i konstant smärta och inte kunna göra det jag vill

VECKANS BÄSTA BESKED

- Nej men allt detta som hänt denna vecka är helt fantastiskt. Men om jag ska blanda in något som inte hör till bloggen så är det att jag äntligen fått tid till en ortopeden.VECKANS LÄNGTAR TILL

- Att få julpynta! Har så mycket mys-feeling nu inför att få plocka upp alla jullådor och börja med allt som hör till julen. Det är ju en enda stor mystid. Frågan är ju hur tidigt det är okej att börja haha. Jag vill ju slå på stort direkt och ta upp ALLT när jag väl börjar.

VECKANS STYLING

- Denna vecka har det blivit en hel del men min favorit är nog ändå denna.


Kram Linnea

Gillar