Vi är tråkiga människor

​Vi gjorde ordning tacosen som vi skulle och ställde fram allting, jag fotade och vi åt. Nu när jag kollade på bilderna var det enda jag tänkte, "vart är allting?". Vi hade 2 skålar med "grönsaker" en sås och köttfärs. I vanliga fall brukar det vara 25 skålar med grönsaker 10 olika såser och en stor skål köttfärs typ. Är vi verkligen så tråkiga när vi är själva? haha. Jaja gott var det i alla fall, även fast vår mat inte är fotoanpassad så var det väldigt mysigt och den smakade lika bra som "vanligt". Men vi får försöka bättre till oss till nästa gång.. hehe.

♡♡♡

Just nu: sitter vi och kollar på en film som Emil velat se rätt länge nu "Gamer". Jag gav med mig tillslut...  Pang pang filmer och sånt är inte riktigt min grej men än så länge har den faktiskt varit rätt bra. Lite rörig emellanåt och jag har varit tvungen och fråga vad fan de håller på med på tvn, men det har jag fått svar på rätt fort haha. Han har full koll.

♡♡♡

Imorgon ska vi testa på något nytt och gå upp i tid, wehoo!! Hur ska det gå? Man kan ju hoppas att vi kommer iväg inna lunch så vi hinner med alla stopp vi planerat i alla fall. Men men vi får se hur det går. Det är ju trots allt helg.. 

Kram Linnea

Gillar