Vi har förlovat oss!

Hej på er!!


Äntligen kan jag berätta för er. Jag och Emil har förlovat oss!! Det hela blev en väldigt speciell situation då vi gjorde allting gemensamt. Vi förlovade oss 19 augusti och dagen efter åkte vi tillsammans in till stan och kollade på massa olika ringar. vi hittade ett par hos en guldsmed men som dessvärre hade en leveranstid på ca 1 månad. Så vi valde att inte gå ut med att vi förlovat oss förens vi fått ringarna och allt var på sin plats. vi ville göra något speciellt i samband med att vi tog på ringarna så därför valde vi att vänta med att gå ut med förlovningen.

Vi bokade en spahelg på Grand Saltjöbaden och gjorde den till vår "ta på ringarna och gå ut med allt". Vi hade det supermysigt och allting kändes ju lite extra mysigt och häftigt eftersom man från och med då fick bära en förlovningsring och känna att det verkligen var på riktigt.

När vi kom fram till hotellet möttes vi av en glad överraskning. Vårt rum var uppgraderat och en champagne väntade på rummet tillsammans med ett fint kort. Då har alltså Emils mamma ringt och fixat detta utan vår vetskap och herregud va överraskade vi blev. En superfin överraskning och vi fick något att skåla in förlovningen med.

Vi checkade in runt 15-tiden och vi valde att direkt duka upp med champagnen och ta på ringarna. vi ville ha dessa på oss under hela vistelsen. Så vi fotade massor, skålade, pratade och bara hade det supermysigt tillsammans.

Klockan 17 hade vi bokat bord för en 3-rätters middag, så vi (tillsammans med våra ringar PÅ) gick ner mot restaurangen och eftersom allt redan var betalat och klart så var det bara att slå sig ner och njuta av allt som serverades. Så lyxigt! Måste även slå ett slag för varmrätten, det var bland det godaste jag ätit och hade jag fått välja hade jag tagit den både som förrätt och efterrätt också. Helt perfekt!

Klockan 19 till 21 stod spa på schemat. Kanske det man såg mest framemot en kall och grå höstdag som det var. Så välbehövligt att få kliva in på ett spa tillsammans med varsitt glas champagne och bara njuta i 2 timmar.

Så slutligen avslutade vi dagen med några rundor biljard. Det är så mysigt att göra sådana saker tillsammans. Jag älskar ju alla typer av spel så att få spela lite biljard tillsammans var perfekt.

Idag startade vi dagen med frukosten på hotellet som var helt magiskt bra! Efter det tog vi en promenad längs vattnet och slutligen några rundor biljard igen hihi.


Har haft en så bra helg, en minnesvärd dag med den bästa personen i mitt liv. Jag är så glad att få dela detta med honom och hur vi valde att göra vår förlovning, tillsammans!

Kram Linnea

Gillar