Ska vi köpa hunden?

Hej på er!

Som jag skrev i tidigare inlägg så skulle vi up och kolla på en hundvalp vi funderade på att köpa, men jag uppdaterade aldrig hur det gick och hur vi kände osv. Men vi pratade ihop oss efter vi varit dit och bestämde oss för att vi vill köpa den! Alltså åååh är så glad!

Känns extra kul också eftersom vi vet hur bra Vira funkar med andra djur och hur glad hon blir när det kommer andra katter/hundar. Så att hon ska få en liten lekkompis värmer i hjärtat, Även för oss som går igenom flera olika raser och jämfört och kollat men slutligen bestämde oss för den här, känns så rätt. Tänkte att jag väntar lite med att berätta vad det är för ras, färg, namn osv. Eftersom jag inte har några bilder på hunden än så känns det bättre att vänta och göra ett inlägg med tydligare information än i ett inlägg som det här.

Namnet har vi dock inte kommit överens om än. Vi har några förslag på namn som vi väljer mellan. Så jag tänkte att jag lägger in en liten omröstning här nere så får ni jättegärna säga vad ni tycker. Är ju faktiskt inte alls långt kvar tills vi ska hämta hem vår lilla bebis, 4 veckor ungefär.


Vilket namn ska vi ha

Kram Linnea

Gillar