Vissa dagar ser ut såhär

Den här dagen kan jag inte säga började speciellt bra. Har inte kommit igång med dagen förens nu typ så har inte fått så mycket gjort. Men måste säga att jag tycker det är så skönt att få fly in i bloggen och skriva av mig och dessutom bli mer och mer ärlig. Jag nämnde ju till en början ingenting om min sjukskrivning eller panikångest för jag ville hålla allt positivt här på bloggen. Dock märke jag själv att när jag inte kunde vara ärlig med mig själv och i det jag skrev så blev det inge bra, det kändes inte heller rätt att sitta och trycka fram positiva saker och meningar när jag egentligen kände på ett annat sätt. Tror även det är ett viktigt steg för mig själv att våga prata om det och sluta skämmas.

Jag började den här dagen redan runt 05.00 imorse med en snabb frukost innan E åkte till jobbet. Och efter jag börjat med mina tabletter så har jag fått så sjukt mycket mardrömmar så jag kan inte sova själv haha. Men eftersom jag bara hade sovit 2 timmar inatt och jag kände verkligen inte för att gå upp 5 på morgonen och börja min dag. Så jag satt på musik ute i hallen så jag inte skulle känna mig så ensam haha. Slutade med att jag då sov fram till 12.30 och då kändes det lite skönare att kliva upp. Eftersom dagen började så "dåligt" ändå så fortsatte det med att jag började stressa över saker som jag egentligen inte behöver tänka på men det slutade iallafall med att man sitter och bara ser svart på allt. Det positiva bara rinner ur en och det är lite läskigt hur fort det kan gå. Även fast jag vet att jag har tabletter jag ska ta i dessa fall så försöker man alltid vänta ut det och se om det går över, det är ju inte så farligt. Men jag förstår inte varför jag gång på gång gör så mot mig själv. När jag tagit tabletterna går det kanske 20 minuter så är livet det bästa som finns igen liksom, så att sitta och vänta ut något som trycker ner en när jag kan på ett så enkelt sätt må bra igen är lite oklart.

♡♡♡

Så min dag börjar nu framför youtube med en kopp kaffe och hemgjord hallonkräm, mums! ♡ Får se vad som händer härnäst, E kommer hem snart så beror på vad han känner också. Kan ju hoppas på något kul iallafall haha.
Hoppas ni haft en bra dag! ♡

Kram Linnea

Gillar