10 saker ni kanske inte visste om mig

Tänkte slänga upp ett sånt här inlägg nu, såg att det var sjukt längesen jag skrev ett liknande inlägg och jag älskar att läsa dessa inlägg hos andra bloggare så varför inte?

Vi kör, 10 saker ni kanske inte visste om mig!

- Jag tröttnar galet fort på saker! Vill alltid ha en förändring eller något nytt. Vill känna att något är nytt eller omgjort runt omkring mig jämt.

- Jag älskar barn! jobbar med barn, följer nästan bara familjekonton o liknande. Älskar att mina kompisar börjar skaffa barn fler o fler nu, mys!

- Jag har komplex över ett hår. Inte håret i sig men jag klarar verkligen inte av lortigt/fett hår så när det börjar bli minsta lilla lortigt så tvättar jag det eller öser på med torr schampoo

- Jag hatar att duscha, hela grejen med att bli blöt och allt nej tack. Det får gärna gå så fort som möjligt

- Godis, alltså plockgodis ska vara så färgglatt som möjligt. När jag ber Emil plocka med sig en påse hem är det lättast att säga "plocka så färgglatt som möjligt" så brukar det bli bra. Det värsta som finns är en godisskål med massa trötta färglösa godisar haha.

- Jag är sjukligt orolig i andra. Så fort något av djuren blir lite dåliga stiger denna oro okontrollerat. Trodde jag skulle svimma när vi var in med Vira sist på djursjukhuset. När dom inte äter eller sover ovanligt mycket börjar denna oro stiga igen. Sjukt jobbigt att inte kunna kontrollera det och vara med fysiskt och psykiskt när något händer. Emil fick ta henne och sköta allt för jag klarar inte av det.

- När jag började min medicinering för ett år sedan fick jag sånna sjuka mardrömmar att jag inte vågade somna utan att ha en ljudbok/film på bredvid kudden. Har fortfarande detta på varje kväll, vågar inte sluta med det nu för jag är så rädd att dessa mardrömmar ska komma tillbaka.

- Jag ÄLSKAR att lära känna nya människor. Att hitta nya vänner och personer är så underbart

- Jag har ofta ofta huvudvärk. Enda sen jag var liten har jag ofta haft huvudvärk men ingen vet vad det beror på

- Jag älskar att gå i skogen. Det är också något jag har ett minne av att jag älskade även som liten. Att bara svänga av på någon liten stig man int vet vart den går.


Kram Linnea

Gillar

Kommentarer

linndossing
linndossing,
Så roligt att läsa! Känner igen det d��r med godiset, älskar färgglatt. JAg säger alltid "köp allt du hatar" till både mamma och syster för vi har helt tvärtemot smak haha! Kram <3
nouw.com/linndossing
Lillymihlte
Lillymihlte,
Fina du, så himla roligt att få veta ännu lite till om dig min favvis! <3 Duschandet håller jag så med dig om, det får gärna gå fort och man får gärna torka fort, haha! 😉 Kram sötnos!
nouw.com/lillymihlte
FannyBjerenius
FannyBjerenius,
Hatar också att duscha haha❤
nouw.com/fannybjerenius
janielindahl
janielindahl,
Tycker verkligen du är en sån genomfin person Linnéa, det märks på de här punkterna ovan! Oron för andra; både människor och djur gör ju dig till den fina person du är, så omtänksam och snäll ❤️ Så tacksam över att fått lära känna dig här på Nouw. Kärlek till dig ❤️
nouw.com/janielindahl