24 timmar tillbaka

Hej på er!


Pratade nyss med chefen och eftersom mitt corona-test var negativt och jag bara har lite småhosta kvar kommer jag få börja jobba imorgon igen! Äntligen!

Tänkte göra en "24 timmar tillbaka i bilder", alltså mitt senaste dygn med lite bilder. Jag själv älskar att läsa sånna här inlägg som är lite mer vardagliga och enkla. Och det var himla längesen jag själv gjorde ett så här har vi nu.

Igår efter jag publicerade mitt senaste inlägg "nu kör vi" så pluggade jag någon timme innan jag körde fast i att inte ha alla saker hemma som jag behövde till uppgiften.. Så typiskt att det ska dyka upp något när man kommit in i det så bra och nu behöver jag ta en ofrivillig paus igen medans jag väntar på sakerna jag beställt.

Så runt 14-tiden åkte vi ut och slog lite på Rangen. Jag håller ju på att ta grönt kort nu (efter lite tjat från Emil) så vi var iväg och tränade lite och han gick igenom massa saker. Faktiskt så torr jag detta kan bli riktigt kul. Har ju varit så emot det innan men nu är jag taggad på att lära mig och få testa något nytt.

Strax efter 16 åkte vi hem och gick en promenad med Stella och där å då bestämde vi oss för att skippa att laga mat kvällen till ära. Så vi beställde hem Phils´s burger och myste framför tv:n med lite vin och choklad. Precis sånt man behöver ibland.

Idag försökte vi hela förmiddagen komma på något kul vi kunde göra under dagen. Men ingen av oss kom på något som båda två ville (såklart haha). Så det slutade med att vi åkte till Mall of scandinavia och fika/lunchade och gick i lite affärer. Jag köpte bla en golf-handske (taggad till tusen på golfen nu haha).


Medans vi satt och åt passade vi på att bjuda över Carl på middag ikväll, så trevligt att kunna göra sånna saker spontant sådär. Så nu har jag städat lägenheten lite och plockat ihop och Emil står i köket och förbereder inför kvällen middag, lasagne. Ett bra avslut på veckan och en bra uppstart för mig som äntligen får komma tillbaka i vardagen imorgon.

Nu ska jag sätta mig och fixa nytt gymkort så vi kan komma igång med träningen igen tillsammans. Den ramlade bort lite under sommaren haha så nu känner jag mig mer än redo för att komma igång igen!

Kram Linnea

Gillar

Kommentarer

linnealarssonss
linnealarssonss,
Så fina inredningsdetaljer verkligen!
nouw.com/linnealarssonss
linndossing
linndossing,
Ni gjorde helt rätt i att beställa hem mat <3 Kram
nouw.com/linndossing