5 saker du inte visste om mig #4

♡ Jag kan inte sova själv i lägenheten, alltså jag är på riktigt rädd för att somna haha. Det har bara varit sen det började vara så otroligt många inbrott här i lägenhetshusen. Så varje gång jag blir själv, verkligen varje gång har jag drömt att olika personer kommit in och jag vaknar av det och det är så äckligt när det känns så verkligt, usch usch!!

♡ Jag längtar sönder tills jag och E kan flytta till ett hus med egen trädgård och massa nytt att inreda! Har redan 1 miljon idéer i huvudet på hur jag vill ha det. Sen kan man ju göra lite mer i ett hus än vad man kan i våran 2a.

♡ Jag älskar att gå långpromenader ensam med Stella, lyssna på en podcast och bara gå som jag känner för. Det är så avslappnande och skönt att göra något.

♡ Jag gråter för allt! Spelar ingen roll om det är en sorglig film, rolig, fin, läskig alltså jag gråter vad det än är. Värst är det dock när jag ser någon glad, då sprutar tårarna för jag tycker det är så fint haha.

♡ Jag har aldrig varit bekväm i mitt naturliga kort hår och har haft extensions sen 2016 men nu när jag tog ur dem och klippte av en bra bit känner jag mig Såå bekväm i mitt naturliga "korta" hår. Vilket är hur skönt som helst, det är lättare att ta hand om och betydligt billigare haha. 


Kram Linnea

Gillar

Kommentarer

NadineLovisa
NadineLovisa,
Jag är också sådär rädd för o sova själv så du är inte ensam kan jag säga 🤷🏽‍♀️😅
nouw.com/nadinelovisa