5 saker jag hatar

Än en gång tycker jag "hatar" låter så brutalt men det passar fortfarande bättre än "inte gillar" så tills jag kommit på ett bättre ord kör jag på hatar haha.

♡ Disktrasor - Gruvar mig varje gång jag ska ta i en disktrasa. Har ni luktat på en någon gång så kan man inte ta i den mer utan att tänka på det. Fyfan vad äckligt de luktar och bara tanken på all skit det är i den, fy.

♡ Halloween - Förvånande punkt men en riktigt passande för den här kategorin. Har aldrig tyckt om halloween över huvudtaget, har iofs aldrig tyckt om utklädda människor heller så kanske grundar sig i det.

♡ Människor som inte kan ha en god ton till andra - Hur arg, stressad eller irriterad du än är så kan man alltid ha en god ton till människor i sin närhet. Okej om det är någon i sin närmsta familj då kan jag förstå att man inte orkar bry sig. Men är det en person man knapp känner eller kanske inte känner alls så kan man på riktigt anstränga sig!

♡ Att inte bli tagen seriöst - Är själv väldigt dålig på att uttrycka mig "seriöst" men när jag verkligen försöker eller tar tag i något så är det minsta jag vill att bli tagen seriöst.


Nöjer mig med 4 idag för att inte verka allt för negativ hihi :*

Kram Linnea

Gillar

Kommentarer

isabelw
isabelw,
Håller med dig såå mycket om allting, bortsett från Halloween hehe! Älskar Halloween och skulle verkligen vilja fira det i USA någon gång just för att det är så mycket större firande där!
nouw.com/isabelw
linneahedberg
linneahedberg,
Åh herregud hade aldrig klarat det. Är sååå rädd för utklädda hihi
nouw.com/linneahedberg
Fagerholm
Fagerholm,
Alltså disktrasor är såååå äckligt😭😭😭🤢 brukar använda våtservetter eller blött papper istället haha🙈 ha en fin kväll!
nouw.com/fagerholm
linneahedberg
linneahedberg,
Ja samma här, fruktansvärt.
nouw.com/linneahedberg
clarabergertorres
clarabergertorres,
jag kan nog hålla med dig om stort sätt alla!!✨
nouw.com/clarabergertorres
linneahedberg
linneahedberg,
Skönt å höra att man inte är själv ♡
nouw.com/linneahedberg