5 saker ni inte visste om mig

Som rubriken lyder tänkte jag lista upp 5 saker ni inte visste om mig. Få se hur långtid det tar att skriva det här inlägget, brukar ju vara så svårt att komma på saker haha. Men jag får göra ett försök och komma på lite roliga saker (som jag inte sagt tidigare).


♡ Jag hatar när man äter godis eller dricker läsk och tänderna blir alldeles äckliga och typ gnisslar haha alltså dom känns allt ifrån rena. Man vill bara springa och borsta tänderna direkt.

♡ Jag är en väldigt rädd person. Jag oroar mig alltid för att saker ska hända och överreagerar alltid. Om tex bilen låter lite konstigt så måste vi stanna och kolla upp det även fast det bara är något litet. Eller om jag åker tåg, då målar jag upp alla möjliga scenarion om ad som kan hända.

♡ Jag älskar svenska filmer, speciellt sånna man kan se flera gånger om. Jag kan kolla på samma film 3 gånger efter varandra bara för att den var så bra, och kan inte kolla på någon ny eftersom jag fortfarande är fast i den förra, så jag måste se den 3 gånger om för att tröttna på den och gå vidare haha.

♡ Jag har en sjukt stor fobi för utklädda människor. Ni vet när man är på någon marknad eller nöjesfält typ, då finns det alltid någon utklädd. Mussepigg, lisesbergskaninen eller någon annan "maskot". Jag klarar verkligen inte av det, får panik och hinner inte ens tänka innan jag vänt mig och försvunnit.

♡ Jag har alltid hatat min längd (1,78) men den senaste tiden har jag sett det som något positivt och trivs i det. Nu tycker jag det är snyggt och har inge problem alls med det.


Kram Linnea

Gillar

Kommentarer