5 saker ni inte visste om mig #2

Jag älskar att fixa inför saker och planera långt i förväg. Ett exempel är nu när vi ska hämta hem Stella. Det är ungefär 3 veckor kvar men jag riktigt längtar tills nu i helgen när vi får hem mer saker och jag kommer kunna fixa med det och plocka iordning. Iiih jag älskaaar det!

♡ Den bästa stunden på veckan är när jag får vara hemma själv och känna att jag inte har några måsten. Jag verkligen stressar av allt och bara gör sånt jag tycker är kul.

♡ Jag älskar kontrasten mellan stökigt och städat. Även därför jag älskar att gå runt hemma och plocka och fixa men jag klarar inte av att städa ihop med andra! Då går det inte alls, jag måste få gå själv i lugn och ro och göra det, då är det de bästa jag vet.

♡♡♡

♡ Jag älskar buskis humor, haha. Har alltid gillat det men vet inte varför, det är bara något jag kollat på sedan jag var liten och alltid älskat.

♡ Jag är egentligen en väldigt glad och framåt person och har alltid varit. Har alltid varit den som gått fram till personer jag inte känt och börjat prata. Men under gymnasiet försvann allt det och jag blev jätteblyg. Detta är även det jag tog upp i inlägget igår av det som kommit tillbaka till mig som är "jag" och som jag saknat med mig själv.

♡♡♡

Kram Linnea

Gillar

Kommentarer

aqvistemilia
aqvistemilia,
kul att läsa 💕
nouw.com/aqvistemilia
Pdersten
Pdersten,
Kul med såna här inlägg! 😄
nouw.com/pdersten