6 juni - 19

Godmorgon!

Vi landade här i Östersund runt 23 tiden och hjälp vad trött man är efter så många timmar i en bil. Hoppades på att få en sovmorgon och bara sova ut men Stella har varit vaken mer eller mindre hela natten. Fick några timmars sömn iallafall och vaknade runt 9 dock inte speciellt utvilad haha.

Dagen idag, Sveriges nationaldag kommer tyvärr inte firas direkt. Vi har en del saker att fixa och inhandla inför studentmottagningen imorgon. Jag ska även in på Gina och kolla på en klänning under dagen.

Mammas lilla hjärta. Tryggheten och känslan av att ha ett litet liv bredvid sig som bara vill en gott här i livet. Hon är fantastisk!

Kram Linnea

Gillar

Kommentarer

janielindahl
janielindahl,
Både du och Stella är fantastiska båda två, märks vad mycket ni älskar varandra ❤️ Synd att höra om sömnen, blir lätt så med hund eller barn! Får hoppas att dagens solstrålar och shoppingen på Gina gör dig gott Linnéa 🥰 Håller tummarna att du hittar drömklänningen, stor kram ❤️
nouw.com/janielindahl
mohlnejasmine
mohlnejasmine,
Hoppas verkligen du hittar en klänning som faller dig i smaken, berätta gärna för oss om det sen isåfall! Kram❤
nouw.com/mohlnejasmine
malinhardstahl
malinhardstahl,
Men åh vilken gosig hund <3
nouw.com/malinhardstahl
Emma Engström,
Hoppas verkligen att du kommer få lite mer sömn, men ni är verkligen så himla fina båda två! Gina har verkligen mycket snyggt och hittade du en klänning vore det himla kul om du ville visa upp den här 😃 KRAM
nouw.com/emmaengstrom