Att ha ett distansförhållande

Hej på er! ♡

Äntligen fredag, vilket betyder att E kommer. Bästa dagen på veckan, dagen jag väntar på så fort han lämnar på söndagar. Visst det är verkligen sjukt mysigt att få längta efter någon och sen få känna den underbara känslan när man träffar varandra igen, äntligen. MEN det är fruktansvärt jobbigt också. Att inte alltid finnas där för varandra, inte kunna säga "men ska vi ses i eftermiddag" eller ha någon slags vardag tillsammans. Allt måste planeras och väntas på. Är man lite nere en tisdagskväll och bara skulle vilja krama den människa man älskar mest av allt, ja men då får man vänta några dagar. Som sagt kan det vara mysigt ibland att få längta efter någon och sen äntligen få träffa personen igen, men att göra det varje vecka är faktiskt väldigt svårt ibland. Det har hänt många gånger att jag sjukanmält mig och åkte en torsdag till Stockholm bara för att få en dag extra eller åkt med honom i bil 2h och sedan tagit tåget tillbaka igen bara för att få dem där 2 extra timmarna med honom. När man väl ses dem där 3 dagarna i veckan så tar man verkligen vara på det. Det är ändå väldigt uppskattat, vi gör massa saker tillsammans när vi väl kan och gör det bästa utav det.

Ska bli riktigt skönt att slippa den här distansen snart och få börja vårt förhållande med en vardag tillsammans. För trots allt så är det den människan jag älskar mer än något och vill spendera all min vakna tid med ♡

Kram Linnea

Gillar

Kommentarer

sarahforfitness
sarahforfitness,
Distansförhållande är verkligen sjukt jobbigt. Min sambo behöver resa i jobbet ibland, och var på olika resjobb till i höstas som blev över ett år. Vanligtvis kom han ju hem till helgen men det var ett jobb på över två månader han bara var hemma varannan helg, så sjukt jobbigt! Men som du säger är det mysigt att sakna varandra, speciellt nu när vi varit tillsammans i nästan 5 år. Men det är fortfarande riktigt jobbigt ibland.
nouw.com/sarahforfitness
linneahedberg
linneahedberg,
Ja men verkligen, ibland behöver man få sakna varandra. Men kan som sagt bli riktigt jobbigt ibland ♡
nouw.com/linneahedberg
Julialinneaj
Julialinneaj,
Mysigt att man verkligen får sakna varandra, men förstår att det måste va sjukt jobbigt också🌸
nouw.com/julialinneaj
vendelaastrand
vendelaastrand,
Distansförhållanden är sååå påfrestande ibland. Men så fantastiskt när man äntligen ses igen!!! :")
nouw.com/vendelaastrand
linneahedberg
linneahedberg,
Jamen precis! ♡
nouw.com/linneahedberg