Att ha hund har verkligen hjälpt mig i min resa

Visst vill man bara vara ute och göra saker nu när hösten slagit till? Allt känns så friskt ute med luften och kylan. Oh att ha en hund nu under denna period är verkligen helt magiskt. Förra hösten var Stella bara några veckor den här tiden så det blev inte så mycket utomhusaktiviteter med henne, så det är verkligen superkul att kunna ta med henne på saker den här hösten.

När vi kollade på hundraser och jämförde olika för att hitta den som skulle passa oss bäst så landade vi på just den här rasen. Stella är ju en Papillon vilken är en väldigt aktiv och rolig ras att göra saker med. Hon är otroligt lättlärd och kan i princip följa med på allt vi gör. Hon har verkligen varit ett bra stöd i min resa till ett friskt liv igen. När jag mådde som sämst klarade jag inte av henne helt själv men med all hjälp jag fick kunde jag komma ut och hade alltid henne vid min sida och fick njuta av de där roliga med att ha hund. Hon blev verkligen en bästa vän. Det är så fantastiskt att se hur mycket de förstår och påverkas av hur vi människor är. Så fort jag hade de dåligare dagarna var hon lugnare och anpassade sig efter mig.

Har en liten fin händelse från när jag mådde som sämst och fick så sjuka yrselanfall att jag fick lov att sätta mig på golvet för att inte ramla. Hon satt bredvid mig hela tiden fram till det att E kom hem, hämtade sina ben och leksaker och la framför mig och sen satt hon där. Blir nästan tårögd bara av att tänka på hur fina och fantastiska djuren är.

♡♡♡

Kram Linnea

Gillar

Kommentarer

EdonaCallaku
EdonaCallaku,
Så himla mysigt 😍
nouw.com/edonacallaku
linneahedberg
linneahedberg,
Men verkligen, helt underbar!
nouw.com/linneahedberg
louisefridh
louisefridh,
Djur är underbara 😍
linneahedberg
linneahedberg,
Verkligen. bästa som finns! ♡
nouw.com/linneahedberg
Milvamolin
Milvamolin,
bästa Stella ❤️
nouw.com/milvamolin
linneahedberg
linneahedberg,
Hjärta dig! ♡♡
nouw.com/linneahedberg
Lillymihlte
Lillymihlte,
Djur gör verkligen så mycket för en. Vilke liten sötnos hon verkar vara, kram på er! <3
nouw.com/lillymihlte
linneahedberg
linneahedberg,
De kan verkligen förändra så mycket i livet, så underbara ♡
nouw.com/linneahedberg
asta,
Åh va skönt, så himla söt hund!
www.astabush.com
linneahedberg
linneahedberg,
Verkligen! Tack snälla ♡♡
nouw.com/linneahedberg