Bangkok

Hej på er! ♡

Blev inget inlägg igår då hela kvällen tog en så extremt stor vändning. Vi åker ju hem söndag natt och planerat efter det och bokar in oss på massa saker u det söndagen. MEN efter ett samtal med mamma igår när hon fråga när vi åker hem på lördag började vi argumentera och förklara att det är ju söndag vi åker och tillslut inser vi båda att det är ju söndag 01.00 alltså första timmen på söndag inte natten mellan söndag-måndag. Haha alltså förstår ni stressen? Vi hade ju ställt in oss på att ha ännu en dag här men istället blir det här vår sista dag här och vi får försöka hinna med allt vi vill idag istället, vi har ju ändå en hel dag nästan.

Så igår runt 22 när vi egentligen tänkt stanna på rummet och bara ta det lugnt bestämde vi att vi åker till en rooftop bar vi tänkt gå på innan vi åker hem. Och herregud vad häftigt!! Det är absolut något man måste hinna med om man är här eller andra städer som har det. Utsikten, miljön och hela upplevelsen i sig!

Internetet på det här hotellet är långt ifrån lika bra som på förra stället så det känns verkligen att bloggen får ta den smällen, tyvärr! Men jag känner att bara för att jag åker hem imorgon behöver inte bilderna ta slut härifrån, har ju massa bilder på kameran som jag inte kunnat överföra de senaste dagarna så får göra ett inlägg med det senare.

♡♡♡

Kram Linnea

Gillar

Kommentarer

MissJohansson
MissJohansson,
Vilka bilder! Ser helt underbart ut! ‹3
nouw.com/missjohansson
sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,
åh vad mysigt det såg ut,riktigt fina bilder! kram <3
nouw.com/sarahlinnsliv
linnearosengren
linnearosengren,
Haha men gud vilken tur att ni märkte det innan ni skulle åka ändå 😂 ni får njuta så mycket ni kan det sista 😍
nouw.com/linnearosengren
linndossing
linndossing,
Tur ni märkte det! Fantastiska bilder vännen! Kram
nouw.com/linndossing
FridaochTove
FridaochTove,
Men gud vilken stress, tur att ni kom på det!
Ha det såå bra det sista nu!
Längtar efter mer bilder, så kul att se saker ni upplevt.
Kram<3
nouw.com/fridaochtove
Lillymihlte
Lillymihlte,
Men himmel vilken stress men så bra att ni hann med det ni ville iallafall! Det ser så himla magiskt ut alltihop! Lova mig att berätta allt när vi träffas, okej!? ♥♥♥
nouw.com/lillymihlte
Emma Engström,
Men alltså WOW säger jag bara, så sjukt häftigt att sitta på ett rooftop! Vill ju också :'D Massa kramar vännen <3
nouw.com/emmaengstrom