Bloggdejt och shopping

Nu äntligen, efter alldeles för långtid. Tiden går ju så sjukt fort nu, eller rättare sagt den springer iväg. Men nu lever vi i nuet och fokuserar på denna härliga efterlängtade bloggdejt. Dessa dagar när man planerar upp inlägg, skriver inlägg, redigerar bilder och egentligen allt möjligt som tillhör bloggen. Det är så skönt att ha någon att bolla samma ämne med och även be om råd och tips. Sen är det ju ett väldigt stort plus att denna underbara @johannastromqvist är så härlig att umgås med så det blir ju alltid mer än bara bloggande.

Denna bloggdejt började med lite shopping, dock utan resultat haha, vi får göra ett nytt försök efter bloggandet. Så vi beställde in varsin hamburgare och satte oss där och pratade lite om allt mellan himmel och jord innan vi gick vidare till ett café för att Johanna skulle få sitt kaffe haha, vi alla behöver lite energi i vardagen ibland.

♡♡♡

Vill hinna springa in i några butiker innan jag beger mig hem igen. Och självklart är dessa butiker inredningsbutiker haha, vill ha något nytt inne i vardagsrummet någon prydnadsdekoration bara som sticker ut lite. Lovar att uppdatera om jag hittar något.


♡♡♡

Kram Linnea

Gillar

Kommentarer

Lillymihlte
Lillymihlte,
Bästa, bästa, bästa vi! Dessa stunder tillsammans med dig är guld värda hjärtat! <3<3
nouw.com/lillymihlte
sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,
Åh vad gott, så mysigt kan jag tänka mig att ni hade! kram <3
nouw.com/sarahlinnsliv
linndossing
linndossing,
Åh så underbart ni haft det!! Kramar
nouw.com/linndossing
janielindahl
janielindahl,
Åh, hur underbart lät inte det?! 😍 Hamburgaren, och likaså fikan såg gudomligt god ut 💕 Hoppas du hittade dig någon inredningsdetalj, det är du mer än värd! Kram 💓
nouw.com/janielindahl
FridaochTove
FridaochTove,
Åh så mysigt det lät!
nouw.com/fridaochtove