Dagarna som gått

Hej på er! ♡

Den här veckan har verkligen varit en Berg och dalbana i mitt liv. Inte alls på något ångestfyllt sätt eller så utan massa bra och positiva saker som toppats med små jobbiga hinder.

Började veckan med att komma tillbaka till jobbet. Frisk och med massa energi, dock hade jag sån extrem smärta i höger öga vilket sedan övergick till en brännande känsla. Så tisdag morgon fick jag sjukskriva mig halva dagen, bege mig mot vårdcentralen och nu 3 dagar senare tar jag fortfarande medicin för ögoninflammation. Haha så typiskt att något ska komma och lägga sig i när allt annat är på topp. Dock är detta ingen jag lagt energi på, inget som känts jobbigt över huvudtaget.

Som många av mina närmsta vet om jobbar jag för en dröm jag har till ett jobb jag verkligen känner är JAG. Och som en chock fick jag ett Mail ifrån detta företag i veckan med väldigt fina ord. Helt galet vad chockad jag blev men också otroligt otroligt glad. Herregud vilken lycka!

Känns som jag just nu lever i ett tankesätt där positivitet och viljan att utvecklas och utmana mig själv är i fokus. Är så glad att jag känner så och att kroppen och måendet bara strålar just nu

Kram Linnea

Gillar

Kommentarer

SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon fina! Åh vad fantastiskt det är st få läsa det här, det gör mig hur glad som helst att få höra att livet går i den riktning du vill. Du är värd allt fint! Massa kramar ❤ ☺
nouw.com/sofialissmyr
fridachristinas
fridachristinas,
Vad skönt att du mår bättre, låter väldigt spännande med mailet du fick också! 💕
nouw.com/fridachristinas
artibus
artibus,
Åh vad jag saknar dig när jag läser detta! Den där varma kvällen i Stockholm med vinglas känns så långt borta nu...❤️
nouw.com/artibus