Dagen som varit

Hej på er! ♡

Slutade runt 15.30 idag och kan väl ärligt säga att det inte var så kul eller något jag direkt längtade till. Vi har haft tvättstugan hela eftermiddagen och kört 4 maskiner, varav den sista håller på nu. Har inte haft någonting att ha på mig de senaste två dagarna och har verkligen letat bland de äldsta tröjorna jag inte haft på flera år, haha.

♡♡♡

Blev i alla fall en god middag och en del tid spenderad på balkongen mellan tvättarna. Så skönt att bara sitta och lyssna på en ljudbok i solen. Blev föresten klar med boken jag lyssnat på nu den senaste veckan, "sekten på dimön" Sjukt bra! Älskar böcker där det finns en fortsättning, alltså en serie. Speciellt när det är en sen bok man inte vill släppa utan man bara vill höra mer av. Så ser verkligen fram emot del 2 nu, hihi.

♡♡♡

Såklart var vår lilla bebis med ute hela tiden. Det är fortfarande lite jobbigt med ljuset och hon sitter och blundar hela tiden, haha. Men hon är ju så himla söt så man vill ju bara gosa ner sig i henne. Hon har verkligen blivit vår lilla bebis som ska vara med på allt överallt, haha. Lilla mysen. Blir så himla tomt när hon inte är med, hon har blivit så stor del i vardagen nu och man älskar ju henne bara mer och mer för varje dag so går.

♡♡♡

Kram Linnea

Gillar

Kommentarer

vicktoriabjareklint
vicktoriabjareklint,
Gud så söt kisse!
nouw.com/vicktoriabjareklint