Dalarna

Hej på er! ♡

Äntligen har jag tagit mig hit och kände mig faktiskt något bättre i sjukdomen. Är väl egentligen bara den klassiska förkylningen efteråt som sitter kvar. Men måste säga att jag saknar E hemma i Stockholm redan, tur nog kommer han upp hit redan på fredag så det blir inte många dagar av saknad. Ska passa på att göra klart det sista på uppgiften "homestyling" till skolan under dessa dagar och kan bara längta tills ögonblicket man får klicka på "skicka" och känna den enorma lättnaden och sköna känsla när man ser hur procenten i utbildningen ökar.

Ska verkligen ta vara på dessa dagar av att inte behöva tänka på något annat än mig själv och bara göra det man känner för. Båda djuren är här tillsammans igen och bara det är ren kärlek rakt in i hjärtat.

Kram Linnea

Gillar

Kommentarer

evelinarou
evelinarou,
Wow vilken fin bild på dig 😃 Tycker om din kjol väldigt mycket <3
nouw.com/evelinarou
linneahedberg
linneahedberg,
Tack snälla! ♡
nouw.com/linneahedberg
Lillymihlte
Lillymihlte,
Denna bild på dig och Stella är verkligen magisk! <3 Så skönta tt resan hem gick bra, förstår att du saknar din E redan, jag är likadan så fort Isac är borta! Så grym du är som tar tag och pluggar så mycket med dina uppgifter! Kram min fina vän! <3
nouw.com/lillymihlte
linneahedberg
linneahedberg,
Tack snälla fina du! Stor kram hjärtat♡
nouw.com/linneahedberg
Matildaberlin
Matildaberlin,
Tänkte verkligen skriva precis samma sak som Evelina, hihi! Stor kram hjärtat <3
nouw.com/matildaberlin
linneahedberg
linneahedberg,
Hihi, tack fina! Stor kram ♡
nouw.com/linneahedberg
linndossing
linndossing,
Åh så härligt att du är där, och tiden går fort till fredag! Du är så jäkla fin min vän. Njut av din semester nu💞💞 Kram
nouw.com/linndossing
janielindahl
janielindahl,
Du, Stella och Vira är sannerligen kärlek på riktigt ❤️ Och snart, snart är det fredag och ni blir kompletta som familj igen 😍 Hoppas du har det härligt i Dalarna, unna dig allt du kan - det är du baskemig värd ❤️ Kram!
nouw.com/janielindahl