Date Night

Fredags tacksen, check! Lika god som vanligt, alltid lika gott. Min syster kom över också så det blev jag, Emil, pappa och syrran, supermysigt. Vi hade dock lite bråttom eftersom vi var tvungna att hämta ut biljetterna en viss tid innan bion började, så det blev lite tajt. Men vi hann precis så bio blev det, haha.


​Bion var faktiskt väldigt bra, jag som är sån mes och gråter till barnfilmer började såklart grina även på denna.. haha. Alltså det går verkligen inte att hålla tillbaka det, är så svag när man ser folk bli glada. Och även nu, när en tecknad blå fisk blir glad börjar jag böla. Haha jaja ett tecken på att den var bra i alla fall. 

♡♡♡

Efter bion tog vi bilen upp till bryggan och satt och pratade ett bra tag innan vi bestämde oss för att åka hemåt och fortsätta på vår serie vi börjat kolla på igen. Nu sist var det ju så spännande så äntligen ska vi få se hur det går. Kvällen har i alla fall varit super hittills och imorgon väntas ännu mer festligheter. Helgen ser ljus ut alltså, gillas! 

♡♡♡

Hoppas ni haft en bra fredag och får en superhelg ♡  

Kram Linnea

Gillar

Kommentarer