Det bästa för ny energi

Vaknade upp denna morgon med NOLL planer. Kände bara att jag inte ville att det skulle bli en trist dag där man känner att man inte fått något gjort. Det är de värsta jag vet, att gå och lägga sig på kvällen och känna att man inte gjort något.


Så efter den kanske lite för långa sovmorgonen klev jag upp, åt frukost med E framför TVn och sen fick jag ett sånt infall av att städa. Eller mer typ rensa. Vi har så mycket saker här hemma nu och det stör mig något otroligt att inte "var saker har sin plats". Så jag började plocka lite i sovrummet och ganska snabbt fick jag ett nytt infall av att vilja möblera om hela rummet. Har känt för det rätt länge men det är ett otroligt svårt rum att göra om i så har aldrig riktigt orkat ta tag i det. Men idag plockade jag ut hela rummet, städade igenom ALLT, varenda liten list fick sig ett nytt liv.

Jag är ju en sån som vill ha en förändring på något sätt lite då och då. Det ger mig verkligen ny energi i livet. Bara genom att byta sida av sängen (jag och E bytte alltså sida för 1 vecka sen och har sen dess känt mig som en ny människa haha), ger så mycket för mig. Uppenbarligen räckte inte det denna gång då jag kände at jag behövde göra om hela rummet då haha. Det tog ju sin lilla tid att få allt på plats, dock saknas det lite småsaker, som en ny tavelvägg ovanför sängen. Men det tänker vi att vi fixar senare i sommar, nu ska vi ju ändå inte vara här på ett tag. Har även gjort om en till vägg här i lägenheten som jag verkligen ser framemot att få visa er men då det är ett samarbete med ett företag så får jag hålla mig ett tag till innan jag kan visa er. Men kan inte annat än säga att jag är så nöjd!

Jag har ju taggat hela eftermiddagen att få gå och lägga mig "i det nya" nu, så jag ser verkligen framemot att få sova hihi.

Utöver detta så hade jag och E en jättemysig kväll igår. Vi beställde phills burger och kollade på film hela kvällen. Så mysigt! Hann även med ett sånt där riktigt långt och mysigt samtal med Sofie ute på balkongen innan jag gick och la mig. En helt perfekt start på helgen och ett perfekt slut på fredagskvällen.

Kram Linnea

Gillar

Kommentarer

hilmak
hilmak,
Iblland behöver man verkligen små förändringar för att uppskatta det man har mer! 😍 Gud vad sugen jag blev på sötpommes nu haha! Hoppas du har en fin kväll! Kram.
nouw.com/hilmak
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon finaste du! Vilken härlig känsla att få göra om lite, blir helt klart en bra känsla i kroppen att nästan få ett helt nytt ställe. Haha jag är sådär när flytt vankas, då älskar jag att storrensa, sälja typ alla möbler och köpa in nya möbler för att känna att man fått ett helt nytt hem. Så himlamysigt är det för under tiden jag har bott på samma ställe i så många år så har jag hunnit tröttna. Nästan så man längtar till nästa gång man flyttar haha. Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
linndossing
linndossing,
ÄLSKAR att möblerà om. Gör det så himla ofta för det ger så mycket liv och ger en massa ny energi!! Kram
nouw.com/linndossing