Det perfekta julmyset

I samarbete med Hunkemöller.se

Today is the day. Minijul! Vi kommer som jag nämnt tidigare fira en liten minijul här hemma tillsammans med Emil. Eftersom jag vill vara med när han öppnar mitt paket och även att han är med när paket från honom öppnas så bestämde vi att en minijul några dagar innan blir perfekt.

Inför dessa myskvällar finns det ju faktiskt några traditioner man bara måste följa. Vi brukar alltid öppna paketen nere framför brasan tillsammans med något gott att äta. Och vad är inte mysigare än att sitta där i en varm och mysig fleeceonesie, kan inte komma på något bättre!

Sen jag fick hem den från hunkemöller här har jag bokstavligt talat bott i den. Jag som fryser jämt och aldrig haft några myskläder som varit varma nog utan alltid haft en filt eller morgonrock över har flyttat in i denna nu. Det är alltså en onesie i supermjukt fleecematerial. Den sitter hur bra som helst samtidigt som den värmer något otroligt. Kan varmt rekommendera denna till alla oavsett om ni vill ha något värmande eller bara något mysigt att ha på under denna kalla mörka tid.

Ni hittar denna fleeceonesie HÄR!

Även denna fleece-kofta har använts flitigt här hemma. Inte nog med att den är varm och gosig, den är sjukt snygg! Tänk att dra på den här över klänningen på julafton, så mysigt! Jag är inget jättefan av morgonrockar då jag tycker dom är så stora och klumpiga så denna är verkligen något jag kommer ersätta morgonrocken med.


Ni hittar denna fleece-kofta HÄR!

Återigen är jag glatt överraskad vilka sjukt sköna plagg hunkemöller fortsätter komma med.

Kram Linnea

Gillar

Kommentarer

SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Nej men alltså det där ser så galet skönt ut att gå i! Perfekta klädseln för att vara hemma ju. Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Nämen är det de perfekta myskläderna eller vad?? Väntar själv paket från Hunkemöller och snacka om att jag är taggad 😃 KRAM finaste Linnea <3
nouw.com/emmaengstrom
evelinarou
evelinarou,
Men mys! 😍😍 Jag har precis nu en tävling tillsammans med Hunkemöller på min blogg hihi ❤
nouw.com/evelinarou
Emmamehrali
Emmamehrali,
Älskar myskläder, finns det något bättre? 😃
nouw.com/emmamehrali