Det värsta som kunde hända

Våra planer var ju att åka upp till Dalarna idag efter vi båda slutat jobbet, men det blev inte som vi tänkt. Vira var hängig både igår och i tisdags men igår vägrade hon även att äta och dricka så vi förstod ju att något var fel. När hon också hade spytt 10 gånger ringde vi veterinärakuten och blev ombedda att åka in med henne, så självklart gjorde vid det. Och väl där såg ju veterinärerna att hon var irriterad i tarmarna och inte alls mådde bra, så hon fick stanna kvar över natten. (Vilket jag var verkligen ledsen över eftersom hon blir så orolig när vi inte är med). Men dom lovade att ringa om något hände.

Klockan 02.30 inatt väcktes vi av att telefonen ringde och då förstod vi direkt att något hade hänt. Vilket så också var fallet, Vira hade spytt och blivit värre så veterinärerna föreslog operation direkt. Efter det samtalet var det ju verkligen inte lätt att somna, min lilla älskling ska bli opererad och vi får inte va med. Man har ingen aning hur hon mår eller något så att somna gick verkligen inte.

Är dock så glad över veterinären som ringt oss inatt, imorse och idag vid lunch för att uppdatera oss hur hon mår och hur det går. Så som det ser ut nu får hon skrivas ut imorgon vid lunch så vi kommer iväg lite senare än planerat. Men det är det så värt för att vår lilla bebis ska må bra ♡

Kram Linnea

Gillar

Kommentarer

sofiaoster
sofiaoster,
Åh hoppas det blir bra med er katt! ♥
nouw.com/sofiaoster