Det viktigaste i vardagen

I samarbete med personligalmanacka.se

Hej på er!

Nu är det äntligen dags igen, vi går mot sommaren och semester. Det är väldigt mycket som händer just nu i mitt liv både privat och på jobbet. Och jag kan inte nog understryka hur viktigt det är för mig med en bra kalender utformad efter just mig och mina behov. Vid det här laget vet ni säkert vad mitt självklara val är, personligalmanacka.se. Det roligaste när det är dags för en ny kalender är att det alltid finns massa nytt att utforska, nya sidor, design och den blir bara mer och mer personlig tycker jag.

I år valde jag att ta en sida i varje uppslag (vecka) med en randig sida för anteckningar. Och den sidan har använts flitigt. Det blir så mycket lättare att gå tillbaka veckovis och se vad som sagts på möten eller vad som är bra att komma ihåg från just den veckan. Vill ni veta mer om vad just jag valt till min kalender i år kan ni klicka HÄR. Idag är en kalender så mycket mer än bara en kalender. Det är där jag håller koll på veckans måltider, ekonomi, sparande, städning och istället för att ha en kalender och ett anteckningsblock har jag det nu kombinerat.

Nu har även du chansen att vinna ett presentkort värde 399:- hos personligalmanacka.se. Jag tycker denna tävling är extra kul att få göra tillsammans med er för det är verkligen något jag värderar så högt i vardagen.
Allt ni behöver göra är:

1. Följ mig här på Nouw
2. Kommentera din mailadress här nedan så jag kan kontakta dig om just du vinner

Vinnaren utses om en vecka (12/5) och jag kommer kontakta vinnaren via mail.

Vill ni redan nu beställa en personlig kalender eller något annat från personligalmanacka.se? Med koden VÄLKOMMENVÅREN får ni 10% fram till den 31/5.

Kram Linnea

Gillar

Kommentarer

Hannakarlzzon
Hannakarlzzon,

Vad roligt!!!❤️ h.karlsson8@icloud.com

nouw.com/hannakarlzzon
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,

Verkligen så roligt inlägg! Det är ju perfekt att kunna ha någonstans att skriva upp viktiga saker eller sånt man ska göra. Massa kramar 😊 <3

nouw.com/sofialissmyr
happyM
happyM,

Åh så fin och så himla kul med tävling ❤️ malin_s@live.se

nouw.com/happym
sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,

åh vad kul, älskar deras almanacka. Jag köper varje år så deltar 😃 <3

Min mailadress är: linnenberg@icloud.com

nouw.com/sarahlinnsliv