Detaljer från vardagsrummet - bygg ett stilleben

Hej på er!

Efter jobbet igår påbörjade jag lite i sovrummet och när man börjar flytta något så får den ju alltid en ny plats. I detta fall så fick en tavla och en grön växt en ny plats i vardagsrummet. Har länge tyckt att väggen bredvid tv:n känts tom så nu blev det ett helt nytt stilleben där. Även mitt certifikat fick en plats i inredningen.

Det viktigaste när man bygger olika stilleben är:

1. antal. försök hålla dig till udda antal. Dvs 3 eller 5 saker. Oftast när det är jämna antal så vill man para ihop dem och då försvinner helheten. Med udda antal får varje sak tala för sig och bilda en helhet tillsammans med resterande objekt.

Och 2. Höjdskillnader. Med olika nivåer på detaljerna framhäver de varandra istället för att bli en i mängden. Det blir mer levande och tilltalande med olika nivåer eller olika stora objekt.

Kram Linnea

Gillar

Kommentarer

evelinarou
evelinarou,
Hilma
Hilma,

Vad fint! 🥰

nouw.com/hilma
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,

Älskar verkligen dina fantastiska tips när det kommer till inredning! Så himla roligt och lärorikt! Jag älskar att ha det lika, typ två tavlor bredvid varandra osv. Vill verkligen försöka att våga mig på det du skriver om ojämna antal! Vem vet det kanske får vårt hem att poppa lite extra! Ni har det så fint hemma tycker jag! Massa kramar 😊 <3

nouw.com/sofialissmyr