Dom senaste dagarna

Hej på er!

Har haft så mysiga dagar dom senaste 3 dagarna och schemat blev mer fullt än vad jag räknat med. Har haft 3 olika ideér på blogginlägg men då vi kommit hem så sent varje dag kändes det lika bra att bädda ihop inläggen tillsammans bara.

Emil kom hit onsdag kväll så den dagen hann vi inte direkt med någonting. Så först Torsdag kväll bestämde vi oss för att åka och spela frisbeegolf här i Borlänge. Dom har byggt ut banan här från 9 hål till 18 så vi hade en hel del nytt att testa på. Superkul och helt underbart med vädret som var med oss hela kvällen. Det är ju en lite jobbigare bana att gå än den vi har på Lidingö eftersom den här är i ett sandtag, men det är superkul att få variera sig lite.

Fredag åkte vi till Länsan och tog ut båten och gjorde den klar för denna säsong. Vi passade även på att ta en tur med den när vi ändå var på plats. Detta är ett ställe där vi håller på och ska bygga sommarstuga så än så länge har vi fått upp en brygga och rensat upp nere vid vattnet. Nästa steg är att börja avverka och rena där själva stugan ska stå.

Lördag, idag passade vi på att ta en heldag i Länsan och börja rensa det vi kan göra själva. Eftersom pappa ligger i Uppsala kan han inte göra så mycket just nu så vi tänkte att vi passar på nu och gör det vi kan så är vi en bra bit på vägen iallafall. Jag tror vi var där totalt 4 timmar och vi hann med så mycket! Kan säga att hela kroppen känns just nu, så det blir en skön sömn inatt haha.

Slänger in en för & efterbild från samma vinkel här nedanför där man ser en del av det vi hann med idag.

Efter detta åkte vi hem och spelade lite sällskapsspel med mamma innan det var dags för middag. Och ikväll stod grillning på schemat. Ett perfekt avslut på denna dag!

Kram Linnea

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Vilka härliga dagar det varit som det låter! Frisbeegolf måste jag ju testa haha, verkar så kul!! Vad spännande med en sommarstuga, det om något kan vara så skönt att ha om man bara vill komma bort också för ett tag liksom <3 Kram och hoppas du har en underbar kväll Linnea <3
nouw.com/emmaengstrom
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon vännen! Åh men snacka om underbart och gud så roligt med frisbeegolf! Det är faktiskt något jag funderar på att dra med sambon på när han fyller år, något du rekommenderar att göra? Hur lång tid tar det ungefär att genomföra? Haha planerare ända ut i fingertopparna när det är dags för delsedagarfiranden 😉 Vi har aldrig gjort det innan nämligen! Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
linneahedberg
linneahedberg,
Det tycker jag verkligen ni ska göra! Ladda ner appen "udisc" så kan ni se på en karta vart utkasten och barnorna är lite lättare. Där kan man även välja om man vill köra 9-hål bara så blir det lite kortare, då anpassar den sig och visse hur ni ska gå för att gå der "kortare varvet". Men när vi kör 18-hål tar det ungefär strax över en timme. Bara att du hör av dig om du undear något annat ❤️
nouw.com/linneahedberg
hilmak
hilmak,
Så mycket härliga bilder! Frisbeegolf är så himla roligt!! 😍 Hoppas du har en fin söndag, kram! <3
nouw.com/hilmak
linndossing
linndossing,
Frisbeegolf är svinkul ju, så bra idé!! Kram
nouw.com/linndossing
ebbaalexandraa
ebbaalexandraa,
Låter som en jättebra helg! kramn fina
nouw.com/ebbaalexandraa