Veckan som gått #3

Hela den här veckan har gått väldigt upp och ner. Jag började veckan med att åka tåg till Dalarna för att vara där endast en dag, men det var en oroligt lättnad att klara teoriprovet och få det gjort. Själva resan fram och tillbaka på tåget var dock inte en lättnad, haha ganska tråkigt och segt. Det var iallafall skönt att komma hem och veta att jag gjort allt och inte behöver tänka på teoriprovet längre, dock var redan nästa dag ett jobbigt moment då jag fick tillbringa morgonen på Danderyds sjukhus för att sätta på ekg som jag skulle ha 24h på mig. Har aldrig känt mig så otaggad på att göra saker som jag gjorde de 24 timmarna, haha.

♡♡♡

Mellan torsdag och fredag kändes allt helt annorlunda. Jag behövde för första gången inte tänka på något som helst pluggande och ekg't var avtaget så jag kunde röra mig hur jag ville, allt var toppen. Så på fredagen åkte vi upp till Dalarna för kräftfiske. Jag har varit med några gånger tidigare men det var första gången för E så det var lite därför vi åkte upp till just den helgen. Jag kan ju faktiskt erkänna det att sånna där nattsysslor är ingenting för mig längre. Är så sjukt kvällstrött nu för tiden så jag längtade hela kvällen på att få komma hem och sova, hahah så tråkig.

♡♡♡

Höjdpunkten den här veckan är helt klart att jag klarade teoriprovet!! Har aldrig känns en sån lättnad och nervositet som när jag skulle få resultatet. Hoppas bara att nästa veckas höjdpunkt kan bli att jag klarar uppkörningen, om inte så känns det inte så farligt. Är mer lättad över just teorin än själva uppkörningen, känner inte så mycket nervositet över det heller. Men känslan att få vet att man är klar med allt och kunna åka själv hur man vill måste ju vara en lättnad i livet. Längtar verkligen till att få kunna slappnas av från allt med körkortet och bara kunna göra vad jag vill när jag är ledig. För så har det ju varit förut, även fast man varit ledig så har man haft någon form av plugg att göra.

♡♡♡

En annan stor förändring som jag gjorde under veckan men som blir förnyad nästa vecka är ju att jag tog ur håret. Känner mig som en liten flicka nu med axellångt hår haha. I början när man tar i nytt hår sitter det ju så himla bra också så det är så lätt att sköta det, då kan man mest njuta av att det är snyggt bara, hihi. Så ett - att det togs ur i veckan men ett + att det nya kommer i på tisdag!

Vilken dröm om jag kan få börja veckan med att klara uppkörningen och sedan få sätta i nytt hår!

♡♡♡

Kram Linnea

Gillar

Kommentarer