En annorlunda födelsedag

Hej på er!


Det är tisdag och min födelsedag. Ingenting är ju riktigt sig likt nu överhuvudtaget både allt med Corona men också att pappa ligger i Uppsala utan att vi får träffa honom. Det blir extra påtagligt när det är en sån här speciell dag och det blir så tydligt att någon saknas.

Dagen började med att Emil och mamma kom in imorse innan Emil började jobba. Vi åt en gemensam frukost och sen gick jag och la mig en stund till. 07.30 kändes lite för tidigt en ledig födelsedag. Mellan frukost och lunch hände inget speciellt. Jag satt lite framför youtube, sminkade mig och svarade lite släkt o vänner.

Runt 14.30 var det dags för fika och vi hade pratat ihop oss med pappa så han kunde vara med på FaceTime och ändå få vara lite delaktig i allt. Han fick se när jag öppnade paketen och vi hann prata lite. Det känns iallafall riktigt skönt att veta att man kan se varandra över FaceTime nu när vi inte får hälsa på heller. Man får en bättre bild över allt och verkligen kan se hur han mår och inte bara höra rösten och tolka efter det.

Trots ett väldigt litet och annorlunda firande är jag nöjd med dagen och att jag iallafall fik spendera den ihop med mamma och Emil.

Fick denna fantastiska inredningsdetalj av Emil. Vi kollade på denna för ett tag sen och tyckte den var så sjukt cool och framförallt unikt. Alla huvuden är handgjorda och inget är det andra likt, så det blir verkligen en unik detalj i hemmet.

Kram Linnea

Gillar

Kommentarer

linndossing
linndossing,
Åh så glad jag blir att din födelsedag blev så fin trots allt! Grattis igen hjärtat <3 Kram
nouw.com/linndossing
artibus
artibus,
Grattis igen gumman! <3
nouw.com/artibus
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
STORT grattis än en gång hjärtat! <3 Kan tänka mig att det blev en annorlunda dag för dig, men att din pappa ändå fick vara delaktig är ju så fint! - Man får göra det bästa av allt och det gjorde ni! <3 Så himla mysigt det låter som att du haft det ändå, och jag hoppas du har en underbar kväll även så! Stor, varm kram <3
nouw.com/emmaengstrom
celinelundqvists
celinelundqvists,
Grattis på födelsedagen finis! Älskar byxorna! Förstår att saker och ting känns annorlunda! Stor kram på dig och din pappa <33
nouw.com/celinelundqvists
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon finaste du! Kan verkligen förstå att allt blev annorlunda detta år! skönt iaf att det blev en bra dag och att din pappa kunde vara med på ett hörn också. Hoppas du hade en magisk dag med nära och kära! Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr