En heldag vid poolen & en fantastisk frukost

Hej på er! ♡

Idag tog vi en omväxling i vardagen och körde en heldag vid poolen. Jag är lycklig!! haha. Jag gillar ju verkligen det här med att hela tiden känna sig fräsch och slippa all småsand överallt. Så vi startade dagen med en frukost med den underbara utsikten över havet och vågorna och sen har vi bara njutit i varsin solstol med varsin bra bok, så underbart! Vi hann med en lunch vid havet också hehe, det är lite roligare att ha något att titta på när man äter än bara restaurangen på hotellet. Eftersom jag har ett stort sår under min fot så var det lite extra viktigt att skippa sanden idag och jag kan säga att det verkligen lönat sig. Tror till och med jag skulle kunna börja gå helt på foten igen men är så jäkla rädd att allt ska gå upp så jag är tillbaka på ruta ett.

Älskar att man börjar se hur mycket färg man börjat få nu. Allt det röda har försvunnit och man blir bara brunare och brunare nu, balsam för själen haha. Finns ju inget så underbart som att få lite färg på kroppen, jag ÄLSKAR det! Springer runt och tittar mig i spegeln, på benen, armarna och bara småler haha.

Ikväll ska vi först och främst på en middag med utsikt över havet och solnedgången, hur fint?! Hoppas vädret är med oss så vi får njuta av det underbara. Sen drar vi oss tillbaka till city och padi för att kolla på ett nytt cyklop och sen ska vi nog bara sätta oss och njuta på någon bar nånstans. Eller om vi har tur så är killarna med mojito vagnen ute ikväll. Dom har så jäkla god mojito! Fattar inte hur dom fått till den så vansinnigt gott!

♡♡♡

Kram Linnea

Gillar

Kommentarer

artibus
artibus,
Ser verkligen magiskt ut!!! <3
nouw.com/artibus
TessiTranehed
TessiTranehed,
Vad fina bilder! <3
nouw.com/tessitranehed
FridaochTove
FridaochTove,
Ser ju så underbart ut!
nouw.com/fridaochtove
linndossing
linndossing,
Åh så underbart det ser ut!
nouw.com/linndossing
vilmahauge
vilmahauge,
ni verkar ha det super härligt! kram på dig vännen
nouw.com/vilmahauge
janielindahl
janielindahl,
Tänkte på hur brun du var på bilden på Insta förut! Så fint 💖 Fattar att du måste bli så glad av det, halva grejen med solsemester ju, tycker du inte?! 😉 Hoppas vädret är med er & att ni får en härlig kväll + Mojitos! Kram på er ❤️❤️
nouw.com/janielindahl
Lillymihlte
Lillymihlte,
Alltså på riktigt nu - hur otroligt jäkla vacker får man lov att vara både på insida och utsida!? Ni ser verkligen ut att ha det ljuvligt hjärtat men snart får du faktiskt ta och komma hem!! Jag saknar min Linnea så det gör ont i hela mig!!! <3 <3 <3 <3
nouw.com/lillymihlte
FannyBjerenius
FannyBjerenius,
Gud vad avis jag blir hahaha<3
nouw.com/fannybjerenius