En liten förändring som ger nytt liv till rummet

Hej på er

Idag spenderas dagen i soffan då jag dragit på mig något så är hemma från jobb och hoppas att det inte går för långt så hela helgen blir förstörd. Känns ju riktigt skönt att jag hann klart med mitt lilla projekt i vardagsrummet innan jag blev sjuk iallafall.

Har länge velat måla om den vita ikea-byrån vi haft sen vi flyttade in för hjälp vad tråkig den känns. Har funderat fram och tillbaka på olika kulörer men slutligen blev det en svart enkel kulör som vi dessutom redan hade hemma. Så det hela började med att jag bara skulle rensa lite och slutade med att jag samma kväll målade första lagret.

Att göra något så litet som att måla om en befintlig möbel i ett rum ger ett helt nytt intryck och blir något som får "nytt liv" igen. Det som saknas nu är nya handtag som vi ska försöka införskaffa oss i helgen. Sen har vi ju även ett till projekt på gång so vi ska starta igång med nu i veckan, detta är dock lite större då det är ett helt rum som ska göras om! Hoppas ni vill hänga med på det också!

Kram Linnea

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
En sådan byrå har vi i vårt sovrum, hälften min och hälften Kärlekens. Den passar i vitt i vårt sovrum. Din svarta blev läcker
nouw.com/stenhagenbettan
sandrakannasto
sandrakannasto,
Verkligen så fint resultat!😍❤️
nouw.com/sandrakannasto
celinelundqvists
celinelundqvists,
Det blir ju verkligen en galen skillnad alltså!
nouw.com/celinelundqvists
Sabinakj
Sabinakj,
Åh det blev ju riktigt bra! <3
nouw.com/sabinakj
elllensvensson
elllensvensson,
Så fint det blev 😃. Tänk ändå vad lite färg kan göra mycket för att få en möbel att kännas som ny 😊.
www.saramadeleine.se
Emma Engström,
Men JAA, klart man vill hänga med i vad som händer!! Så galet spännande 😃 <3
nouw.com/emmaengstrom
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon fina! Oj så snyggt det blev, älskar den! Hoppas ni hittar dom perfekta knopparna till den! Men alltså snacka om att jag blev nyfiken nu, jag vill gärna hänga med på det. Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr