En nystart

Idag tog jag tag i det där jag tänkt jag ska göra för länge nu. Jag har fixat alla länkar och kategorier i bloggdesignen. Jag är ju en sån där som drivs och motiveras när något blir nytt. En ny design, nytt namn eller bara en liten förändring på något hörn. Jag vet inte vad det är men det känns lite extra kul att fylla bloggen med innehåll när man gjort om såhär, dels för det blir lättare att hitta det man söker och allt inte bara flyter iväg. Sen har jag gruvat mig för den där headern jag haft alldeles för länge.. Det är ju knappt jag längre så lite nya bilder och med min inredningslogga kändes helt rätt.


Eftersom jag valt att nischa in mig på inredning så fick det en egen kategori längst upp på bloggen för att man ska kunna komma in här och bara leta inredningstips och inspiration om man vill det. Det ska vara enkelt att hitta tillbaka till gamla inlägg och få allt samlat på ett ställe.

Jag vill göra allt klart inför januari så jag kan köra igång 100% med alla nya ideer och tankar jag har, och jag hoppas såklart ni vill vara med på den resan tillsammans med mig.

Kram Linnea

Gillar

Kommentarer

emmeliesehlin
emmeliesehlin ,

Men så bra det blir! Älskar när man får till det lilla extra och blir nöjd😍 och det låter som en bra plan med spännande inlägg!

nouw.com/emmeliesehlin
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,

Älskar din nya design på bloggen, så sjukt fint och stilrent det blev! Alltid lika roligt med lite nytt på bloggen tycker jag. Håller med om att man blir mer pepp att blogga när det blir lite nytt. Älskar din blogg, den är så fin! Massa kramar 😊 <3

nouw.com/sofialissmyr
linndossing
linndossing,
Det är ALLTID skönt att fixa i designen och förnya lite! Så fint <3 Kram
nouw.com/linndossing